Schiphol taxi Leiden – Met de taxi van Leiden naar Schiphol reizen is zeker aan te raden. Het openbaar vervoer is namelijk over het algemeen zeer druk en heeft ook te vaak vertraging. Daarnaast is het vaak onmogelijk om te reizen op tijden dat je op Schiphol aan moet komen, omdat veel vluchten nu eenmaal vereisen dat je vroeg in de ochtend of laat in de avond op de luchthaven bent.

Een taxi is gelukkig gewoon 24 uur per dag en zeven dagen per week in te zetten. Hierdoor ben je er altijd zeker van dat je op tijd op de luchthaven zult zijn en dat er ook een taxi klaarstaat als jij net geland bent. Zo kun jij zonder zorgen weer naar je volgende locatie gebracht worden.

Besparen op parkeerkosten

Een taxi lijkt misschien duur, maar is het eigenlijk helemaal niet als je het vergelijkt met de kosten die je moet maken om je eigen auto te gebruiken. Aan benzinekosten ben je natuurlijk het een en ander kwijt als je zelf rijdt, maar vooral de parkeerkosten hakken er aardig in. Dit kan soms wel oplopen tot net zoveel als het complete taxiritje, zeker als je je auto er meerdere dagen wilt parkeren.

De parkeerplaatsen bij Schiphol behoren namelijk tot de duurste van Nederland. Er zijn natuurlijk ook goedkopere plekken te vinden, maar dan moet je vaak weer een paar kilometer lopen of gebruik maken van een pendelbus. Met een taxi wordt je tenminste gewoon voor de deur afgezet, wat je niet alleen veel geld scheelt, maar voornamelijk veel tijd.

Uiteraard is het mogelijk om er voor te kiezen om iemand anders te laten rijden, maar dan moet je weer een beroep doen op de vrije tijd van die persoon. Natuurlijk is er altijd wel iemand te vinden die dit voor je wilt doen (je partner bijvoorbeeld), maar van harte zal het nooit zijn. Een taxichauffeur zal echter altijd voor je klaarstaan!