Schiphol taxi Amersfoort – Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Veel mensen kiezen er echter toch voor om zelf naar Schiphol te rijden van uit Amersfoort, en daar vervolgens veel geld te betalen voor een parkeerplaats die kilometers van Schiphol afligt, waardoor er ook nog een stuk met de bus gereisd moet worden.

Waarom niet gewoon de Schiphol taxi inschakelen die je van Amersfoort naar Schiphol brengt en ook weer terug? De luxe van een taxi weegt zeker op tegen de ongemakken van zelf reizen.

Wat kost zo’n taxirit dan?

De meeste mensen denken dat reizen met de taxi een dure onderneming is. Het tegendeel is echter waar. Uiteraard kost reizen met de taxi geld, maar dat kost met het openbaar vervoer of met de eigen auto gaan ook. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van een kaartje, de benzine en het allerbelangrijkste: de parkeerkosten. Deze kosten gecombineerd zijn vaak al meer dan een enkele taxirit vanuit Amersfoort, zeker als je je auto enkele dagen of zelfs meerdere weken op een parkeerplaats laat staan.

Via de site van Schiphol Taxi Nederland kun je eenvoudig de prijs van een taxirit van Amersfoort naar Schip opvragen. Let er wel op dat deze prijs een indicatie is, en dat de daadwerkelijke prijs op de meter van de taxi komt te staan. De indicaties komen over het algemeen behoorlijk dicht in de buurt van de daadwerkelijke prijzen.

Gun jezelf de luxe

Als je gaat vliegen via Schiphol heb je echt geen zin om nog zelf te moeten rijden, een parkeerplaats te zoeken en je vervolgens naar de terminal te moeten haasten die kilometers verder weg ligt. Gun jezelf de luxe van een schone, relatief nieuwe auto en een vriendelijke chauffeur. Op deze manier voorkom je een hoop stress en kun je je in alle rust voorbereiden op je reis. Zodra je in de taxi stapt begint je vakantie namelijk al.