parkeren schiphol

Je gaat op vakantie en wilt je auto zo goedkoop mogelijk parkeren, eigenlijk heel goedkoop. Maar hoe kies je uit alle goedkope parkeergelegenheden op Schiphol airport en in de buurt van Amsterdam Airport?

Online kun je eenvoudig alle aanbieders van parkeerplaatsen op en in de buurt de luchthaven Schiphol vergelijken en beoordelen op prijs, veiligheid en afstand van de luchthaven. Vergelijk niet alleen de beoordelingen/evaluaties, zodat je niet alleen de auto het goedkoopst kunt parkeren, maar ook met een goed gevoel op vakantie kunt gaan!

Parkeren bij Amsterdam Airport of bij Amsterdam Airport, goedkoop?

Met de toenemende concurrentie van aanbieders van goedkope parkeerplaatsen in de (directe) omgeving van Amsterdam Airport, wordt parkeren bij P3 Schiphol tegenwoordig steeds goedkoper en makkelijker. En met de huidige kortingsacties kun je zeker heel goedkoop parkeren.

Eenvoudig vergelijken en goedkoop parkeren

De verschillende parkeerterreinen in de buurt van de luchthaven Schiphol zijn vaak goedkoper dan P3 ‘lang parkeren’.

Je kunt je auto ook vaak onder een dak parkeren. Dit is zeker geen luxe bij het regenachtige Hollandse klimaat! Dus eerst alle parkeertarieven vergelijken en dan de goedkoopste parkeerplaats reserveren.

Parkeren op de luchthaven of in de buurt van de luchthaven is helaas niet helemaal gratis, maar ter vergelijking kun je zo goedkoop mogelijk parkeren op Schiphol!

P1 Holiday Parking kan nu ook geboekt worden voor weekendtrips en vakanties!

Schiphol P1 Short Parking is nu ook open vanaf 3 dagen in het weekend en tijdens vakanties om optimaal gebruik te maken van de parkeercapaciteit van Schiphol. P1 Holiday Parking is echter slechts in beperkte mate beschikbaar. Tijdens de week zijn er veel zakenreizigers en voor vakantiegangers is het niet mogelijk om de auto langer dan 3 dagen op P1 te parkeren. En als Schiphol veel verkeer en kort parkeren verwacht, is P1 Holiday Valet Parking ook niet beschikbaar.

P1 Holiday Parking is alleen mogelijk met een online reservering vooraf en parkeren vanaf 3 dagen. Vanwege de (zeer) beperkte beschikbaarheid is P1 Holiday Parking niet altijd mogelijk.

Kortingsacties Parkeren Schiphol

Zoek online naar verschillende kortingsacties. Met een van de vele kortingscodes kunnen de kortingen hoog oplopen!

Kijk voor de beste tarieven op https://www.parkerenschiphol.com/